AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehirde balık görmek

Kahve falında nehirde balık görmek

Kahve falında nehirde balık görmek doğruluktan ayrılmayacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında nehirde balık gördüyseniz:

  • İmzalayacağınız herhangi bir anlaşma, kontrat gibi hukuksal konularda problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında nehir ve balık görmek sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, yeni başlangıçların yapılacağına işarettir.

Kahve falında nehirde balıklarla yüzmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına alamet eder.

Kahve falında nehirden balık tutmak girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nehirde balık görmek eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nehir içinde balık görmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, kolaylık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında nehirde yüzen balıklar görmek bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine işaret eder.

Kahve falında nehir balık görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine delalet eder.

Kahve falında nehirde balık yakalamak zenginlik kazanacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir