AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehir taştığını görmek

Kahve falında nehir taştığını görmek

Kahve falında nehir taştığını görmek hakkını alacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine delalettir.

Kahve falında nehir taştığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet eddilebilirsiniz.

Kahve falında nehir taşması görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, güzel huylarının değişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taşlı nehir görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına yorulur.

Kahve falında nehir taştığını görmek başka insanları aldatmasına engel olacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında taşan nehir görmek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında taşmış nehir görmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında hızlı akan nehir görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük nehir görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nehir üstünde uçmak işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, borçlarının da kapanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir