AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok büyük leylek görmek

Kahve falında çok büyük leylek görmek

Kahve falında çok büyük leylek görmek kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, ondan kazanç elde edeceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, gelişmelerin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok büyük leylek gördüyseniz:

  • Kazancınızı, belli hareketlerinizi ya da işlerinizi ilgilendiren konularda sınırlamalarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında büyük leylek görmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok büyük leylek görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında evde leylek görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş leylek görmek ona yardımcı olacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında leyleği yuvasında görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında leyleklerin geldiğini görmek işinde ustalaşacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine delalettir.

Kahve falında leyleğin bebek getirdiğini görmek düşmanlarını bile affedeceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında ölü leylek görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir