AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük leylek görmek

Kahve falında büyük leylek görmek

Kahve falında büyük leylek görmek bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, sorunlarından arınacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında büyük leylek gördüyseniz:

  • Kendinizi biraz şımartıp stresi azaltabilirsiniz.

Kahve falında çok büyük leylek görmek rahatın kaçacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına delalettir.

Kahve falında büyük leylek görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında leylek eti yemek tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında sürüyle leylek görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına inanılır.

Kahve falında leylek görmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında leylek pisliği görmek kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, ortalığın karışacağına delalet eder.

Kahve falında leyleğin ısırdığını görmek yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil leylek görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir