AnaSayfa / Genel / Kahve falında leyleklerin geldiğini görmek

Kahve falında leyleklerin geldiğini görmek

Kahve falında leyleklerin geldiğini görmek falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, hak yolunu tutacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, şifa bulacağına, çekilen acıların unutulacağına, hayat boyu desteği olacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında leyleklerin geldiğini gördüyseniz:

  • Tepkisel tavırlar size zarar verebilir.

Kahve falında leyleklerin geldiğini görmek nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında leyleğin uçtuğunu görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde leylek görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, onunla yaşamını birleştireceğine işarettir.

Kahve falında havada leylek görmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde leylek görmek bazı tartışmaların ortasında kalacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında kocaman leylek görmek tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında leyleğin yuva yaptığını görmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde leylek görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, kazancının tükenmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir