AnaSayfa / Genel / Kahve falında yuvarlak ay görmek

Kahve falında yuvarlak ay görmek

Kahve falında yuvarlak ay görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, başının belaya girmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yuvarlak ay gördüyseniz:

  • Size keyif veren şeylerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında yuvarlak ay görmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yuvarlak taş görmek maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında yuvarlak masada oturmak yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında yuvarlak masa etrafında oturmak arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına rivayet eder.

Kahve falında yuvarlak fırın görmek isteklerini yerine getireceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yuvarlak altın görmek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine işarettir.

Kahve falında yuvarlak ekmek görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, fal sahibinin uyarı alabileceğine delalet eder.

Kahve falında yuvarlak görmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir