AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ay görmek

Kahve falında siyah ay görmek

Kahve falında siyah ay görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına inanılır.

Kahve falında siyah ay gördüyseniz:

  • Kararı daha ileriye bırakmalısınız.

Kahve falında siyah ayçekirdek görmek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında siyah ayçekirdeği görmek Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, neşe ve sağlıkla geçeceğine inanılır.

Kahve falında siyah ay görmek sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gece ay görmek yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ay ve dünya görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında ay üstünde oturmak elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında ayşe fasulye görmek günlerini hastanede geçireceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında parlak ay görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, darlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir