AnaSayfa / Genel / Kahve falında cok beyaz güvercin görmek

Kahve falında cok beyaz güvercin görmek

Kahve falında cok beyaz güvercin görmek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, neşe içinde olacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, ev taşımaya, depresyona gireceğine inanılır.

Kahve falında cok beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sessizliği veya size tepki vermeden kendi işleriyle uğraşıyor görüntüsünü detaylandırmanızda fayda var.

Kahve falında gökyüzünde beyaz güvercin görmek çok başarılı ve zengin birisi olacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işarettir.

Kahve falında siyah beyaz güvercin görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı ve beyaz güvercin görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çift güvercin görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz güvercin görmek alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz ve siyah güvercin görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz siyah güvercin görmek hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercinle konuşmak aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir