AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz güvercinle konuşmak

Kahve falında beyaz güvercinle konuşmak

Kahve falında beyaz güvercinle konuşmak üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercinle konuşmak gördüyseniz:

  • Aslında kendinizi ifade etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Kahve falında beyaz güvercinle konuşmak doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında güvercinle konuşmak girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercinlerle konuşmak yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında konuşan beyaz güvercin görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına işaret eder.

Kahve falında mavi beyaz güvercin görmek kırgınlıkların biteceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yavru beyaz güvercin görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz ve yeşil güvercin görmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında siyah beyaz güvercin görmek fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir