AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah beyaz güvercin görmek

Kahve falında siyah beyaz güvercin görmek

Kahve falında siyah beyaz güvercin görmek hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Fikirlerinizin peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında beyaz ve siyah güvercin görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına yorulur.

Kahve falında siyah ve beyaz güvercin görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz siyah güvercin görmek şansının bir ömür yaver gideceğine, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında siyah beyaz güvercin görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına işaret eder.

Kahve falında siyah güvercin yakalamak nahoş sözler işiteceğine, ticarette ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah güvercin görmek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, aile saadetinin artacağına işarettir.

Kahve falında siyah güvercin öldürmek borçlarının azalacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü siyah güvercin görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, büyük borçlara girmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir