AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çift güvercin görmek

Kahve falında beyaz çift güvercin görmek

Kahve falında beyaz çift güvercin görmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında beyaz çift güvercin gördüyseniz:

  • Belli bir alana ya da amaca konsantre olarak daha fazla ilerleme kaydedebilirsiniz.

Kahve falında bir çift beyaz güvercin görmek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz çift güvercin görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin çiftleşmesi görmek genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında bir çift güvercin görmek içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiftleşen güvercin görmek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında güvercinlerin çiftleştiğini görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına delalettir.

Kahve falında bir çift beyaz ayakkabı görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz güvercin olmak ömrünün de uzun olacağına, çok büyük bir acı duyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir