AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ve siyah güvercin görmek

Kahve falında beyaz ve siyah güvercin görmek

Kahve falında beyaz ve siyah güvercin görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, arzularının yerine geleceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ve siyah güvercin gördüyseniz:

  • Kaynaklarınız sonsuzmuş gibi davranamazsınız.

Kahve falında beyaz ve siyah güvercin görmek daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz güvercin görmek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah ve beyaz güvercin görmek kendisi için isabetli kararlar alacağına, ayrıcalık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz siyah güvercin görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına işarettir.

Kahve falında siyah güvercin yakalamak kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına delalettir.

Kahve falında siyah güvercin görmek daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah yavru güvercin görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına işaret eder.

Kahve falında siyah güvercin öldürmek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir