AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok başörtü görmek

Kahve falında çok başörtü görmek

Kahve falında çok başörtü görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok başörtü gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda mevcut durumunuzda yapacağınız değişikliklerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında başörtülü bayanı açık görmek üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının başörtü taktığını görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mor renk başörtü görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karısını başörtülü görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine, hastalıklarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başörtülü bayan görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine işarettir.

Kahve falında sarı başörtü görmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında lacivert başörtü takmak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşı başörtülü görmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, onlardan taraf hayır göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir