AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtülü bayan görmek

Kahve falında başörtülü bayan görmek

Kahve falında başörtülü bayan görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, yurtdışına gidileceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başörtülü bayan gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda biraz dikkatli olun, çünkü sorun yaratma eğilimindesiniz.

Kahve falında başörtülü bayan görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında başörtülü bayanı açık görmek kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında mavi başörtü takmak onları tebrik edeceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına alamet eder.

Kahve falında bordo başörtü görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı başörtü vermek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını başörtülü görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, işten yana şansının açık olacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi başörtülü görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başörtünün açıldığını görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir