AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert başörtü takmak

Kahve falında lacivert başörtü takmak

Kahve falında lacivert başörtü takmak şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında lacivert başörtü takmak gördüyseniz:

  • İşler sürpriz bir şekilde ilginç bir yöne ilerleyebilir.

Kahve falında lacivert başörtü takmak sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz başörtü takmak alınganlıkların hasıl olacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil başörtü takmak parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni başörtü takmak hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başörtü takmak sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine rivayet eder.

Kahve falında pembe başörtü takmak insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi başörtü takmak dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı renk başörtü takmak size başarı getirecek adımlar atmanıza, dertlerin bölüşüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir