AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı başörtü görmek

Kahve falında sarı başörtü görmek

Kahve falında sarı başörtü görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, eğlenceli günler geçireceğine, kişinin şifaya kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sarı başörtü gördüyseniz:

  • Belli bir hedefe ulaşmak veya belirlediğiniz konularda harekete geçmek ya da hizmet vermek eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında sarı renk başörtü takmak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına yorulur.

Kahve falında sarı başörtü görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına delalet eder.

Kahve falında kahverengi başörtü görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, onunla yaşamını birleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden başörtü almak ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başörtülü olmak çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına inanılır.

Kahve falında beyaz başörtülü kadın görmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında başörtü vermek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşını başörtülü görmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir