AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısını başörtülü görmek

Kahve falında karısını başörtülü görmek

Kahve falında karısını başörtülü görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında karısını başörtülü gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi ya da ihtiyaçlarınızı açıkça dile getirmeniz gerekebilir.

Kahve falında karısını başörtülü görmek dost ve akrabaların şaşırtılacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine rivayet eder.

Kahve falında mor renk başörtü görmek sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına yorulur.

Kahve falında başörtü almak önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, karın artacağına inanılır.

Kahve falında birini başörtülü görmek anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine inanılır.

Kahve falında hediye başörtü almak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, keder yaşayacağına işarettir.

Kahve falında başörtü vermek üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında başörtülü birini başörtüsüz görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, kederleneceğine alamet eder.

Kahve falında pembe başörtü görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir