AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok altın takmak

Kahve falında çok altın takmak

Kahve falında çok altın takmak planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, mal mülk sahibi olunacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok altın takmak gördüyseniz:

  • Bazı inatçı kişilerin fikirlerini değiştirebileceğinize dair inancınız varsa, bir kez daha düşünmenizde fayda var.

Kahve falında altın rengi saat takmak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğa altın takmak kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında iki tane altın bilezik takmak adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına işaret eder.

Kahve falında birine çeyrek altın takmak çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında altınlar takmak sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına inanılır.

Kahve falında orta parmağa altın yüzük takmak yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında anneye altın bilezik takmak malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğe altın takmak eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir