AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın rengi saat takmak

Kahve falında altın rengi saat takmak

Kahve falında altın rengi saat takmak de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, refah içinde olacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine, solan yüzünün güleceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın rengi saat takmak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konuların ihmal edilmemesi gerekiyor.

Kahve falında altın rengi saat takmak hayatı baştan aşağı değiştireceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına alamet eder.

Kahve falında altın rengi kol saati görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında altın renginde kol saati görmek kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında altın rengi saat görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında reşat altın takmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, eline para geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın rengi yüzük takmak yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın kol saati takmak çok büyük kötülemeler yapılacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında altın kol saat takmak çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir