AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine çeyrek altın takmak

Kahve falında birine çeyrek altın takmak

Kahve falında birine çeyrek altın takmak herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, birikim yapacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, kara kara düşünür olacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, bir akrabadan hata görüleceğine delalet eder.

Kahve falında birine çeyrek altın takmak gördüyseniz:

  • Fazla düşünmeden gerekeni yapmaya çalışırsanız beklediğinizden daha başarılı olacağınızı göreceksiniz.

Kahve falında boynuna çeyrek altın takmak rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında birine çeyrek altın takmak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, işlerin devam edeceğine işarettir.

Kahve falında bebeğe çeyrek altın takmak yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında çeyrek takmak işten yana şansının açık olacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında altın çeyrek görmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına delalet eder.

Kahve falında ölüden çeyrek altın almak çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında çeyrek altın saklamak çok resmi görevlerde bulunacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeyrek altınlar görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir