AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğa altın takmak

Kahve falında çocuğa altın takmak

Kahve falında çocuğa altın takmak zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğa altın takmak gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeler sizi bekliyor.

Kahve falında erkek çocuğa altın takmak endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğa altın takmak ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına inanılır.

Kahve falında sünnet çocuğuna altın takmak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında sünnet çocuğuna para takmak işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, şansın çalışmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğuna küpe takmak çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında erkek çocuğa küpe takmak çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koluma altın bilezik takmak kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, güllük gülistanlık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük altın kolye takmak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir