AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane altın bilezik takmak

Kahve falında iki tane altın bilezik takmak

Kahve falında iki tane altın bilezik takmak hayatının zaferlerle dolacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, üzüntülerinden kurtulacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, umutların yıkılacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına rivayet eder.

Kahve falında iki tane altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Çünkü, dostlarınızın, söylediklerine kulak vererek onlardan bazı dersler çıkartmanız gerekiyor.

Kahve falında üç tane altın bilezik takmak kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane altın bilezik takmak moralinin, keyfinin yerine geleceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dört tane altın bilezik takmak çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki tane bilezik takmak iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında iki tane altın bilezik görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına yorulur.

Kahve falında üç tane altın bilezik görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dört tane altın bilezik görmek yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendi çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane altın yüzük takmak dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir