AnaSayfa / Genel / Kahve falında altınlar takmak

Kahve falında altınlar takmak

Kahve falında altınlar takmak aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, makbul olan şeylere, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altınlar takmak gördüyseniz:

  • Evde yapmak istediğiniz değişikliklere zaman ayırmanız ya da özel meraklarınızla ilgilenmeniz sizi bir süre sonra uyuşukluktan kurtararak daha farklı şeylerle ilgilenmenize neden olabilirler.

Kahve falında altın yüzük takmak nişanlanmak tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine tabir olunur.

Kahve falında altın altın takmak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına alamet eder.

Kahve falında altın ve gümüş bilezik takmak maddi olanaklarının artacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine işaret eder.

Kahve falında altın alyans takmak üst üste birçok sorun yaşanacağına, sağlığının yerinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında altın köstek takmak üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik giymek altın takmak işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına işarettir.

Kahve falında koluna altın takmak hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında altın gümüş yüzük takmak sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir