AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok ağır bebek görmek

Kahve falında çok ağır bebek görmek

Kahve falında çok ağır bebek görmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, güzel günlerinin geride kalacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, bir araya geleceğine delalet eder.

Kahve falında çok ağır bebek gördüyseniz:

  • Parasal konularda epeyce bir rahatlama gözleniyor.

Kahve falında ağır bebek taşımak gözlerinin mutluluktan parlayacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok ağır bebek görmek aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağır vasıta görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağır yorgan görmek hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına rivayet eder.

Kahve falında annesini ağır hasta görmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına delalettir.

Kahve falında ağır hasta birini görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağır çanta taşıdığını görmek çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında ağır hastalandığını görmek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir