AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağır vasıta görmek

Kahve falında ağır vasıta görmek

Kahve falında ağır vasıta görmek yetkili bir göreve atanacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, istediği gibi yaşayacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında ağır vasıta gördüyseniz:

  • Hızlı para kazanma yöntemleri geliştiren kişiler yanıltıcı olabilir.

Kahve falında ağır vasıta görmek zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine yorulur.

Kahve falında vasıta görmek parasını dikkatli harcayacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vasıtaya binmek kazancın her geçen gün daha da artacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında vasıta beklemek takdir edilen kişi olacağına, kalben çok rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında vasıta kaçırmak yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında ağır valiz taşımak işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında ağır bir şey taşımak elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, üzüntülerin sevince döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ağır hasta olduğunu görmek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir