AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağır yorgan görmek

Kahve falında ağır yorgan görmek

Kahve falında ağır yorgan görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, yol alacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağır yorgan gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kibirli olmakla suçlayabilirler.

Kahve falında ağır yorgan görmek karısının çok mutlu olacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesini ağır hasta görmek çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında ağır çanta görmek hedeflerini tutturmayı başaracağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağır hastalandığını görmek hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında ağır yük taşımak işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında ağır çanta taşıdığını görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına işaret eder.

Kahve falında kendini ağır hasta görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, günahlarından tövbe etmeye yorulmaktadır.

Kahve falında ağır hastanın iyileştiğini görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir