AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının sümüğünü temizlemek

Kahve falında başkasının sümüğünü temizlemek

Kahve falında başkasının sümüğünü temizlemek sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, kudreti ve cesareti bulacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine inanılır.

Kahve falında başkasının sümüğünü temizlemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler veya meslektaşlarınız sizden gelecek önerileri bekliyor olabilirler.

Kahve falında başkasının sümüğünü temizlemek kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında burun sümüğü temizlemek sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine tabir olunur.

Kahve falında burnundaki sümüğü temizlemek yaşamına renk geleceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğun sümüğünü temizlemek hayır duaları alınacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun sümüğünü temizlemek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnundaki sümükleri temizlemek Allah katında yükseleceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına yorulur.

Kahve falında sümüklerini temizlemek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında burnundan sümük temizlemek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir