AnaSayfa / Genel / Kahve falında sümüklerini temizlemek

Kahve falında sümüklerini temizlemek

Kahve falında sümüklerini temizlemek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sümüklerini temizlemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz ya da önemsediniz kişilere belli sözler verebilir, sınırları zorlayabilirsiniz.

Kahve falında burnundan sümük temizlemek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, rızkın çoğalacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunun sümüğünü temizlemek iş hayatında rahat edileceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında burun sümüğü temizlemek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının sümüğünü temizlemek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında burnunda sümük temizlemek karşına hayırlı kapıların açılacağına, rahata kavuşmaya delalet etmektedir.

Kahve falında burnundaki sümüğü temizlemek aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, depresyona gireceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğun sümüğünü temizlemek her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında sümüklü böcek temizlemek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir