AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun sesini duymak

Kahve falında çocuğunun sesini duymak

Kahve falında çocuğunun sesini duymak uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun sesini duymak gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlara girmek istemiyorsanız çok dikkatli olmalısınız.

Kahve falında çocuğunun sesini duymak ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çekirge sesi duymak rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlıktan sesler duymak hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına inanılır.

Kahve falında para sesi duymak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, iyi kısmetleri olacağına delalet eder.

Kahve falında babanın sesini duymak işinde büyük başarılar alacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silah sesleri duymak yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilisinin sesini duymak atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedenin sesini duymak hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir