AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekirge sesi duymak

Kahve falında çekirge sesi duymak

Kahve falında çekirge sesi duymak çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına delalet eder.

Kahve falında çekirge sesi duymak gördüyseniz:

  • Hakkınızda kötü dedikodular çıkabilir.

Kahve falında çekirge sesi duymak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil çekirge öldürmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına delalettir.

Kahve falında çekirge yediğini görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evinde çekirge görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına delalettir.

Kahve falında büyük yeşil çekirge görmek birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çekirge görmek işlerinin azalacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına işaret eder.

Kahve falında üzerinde çekirge görmek gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, verimli işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çekirgeyi öldürmek ferahlayacağına, esenleyeceğine, düşünmeden adımlar atayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir