AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun saçını kestirmek

Kahve falında çocuğunun saçını kestirmek

Kahve falında çocuğunun saçını kestirmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, yeni bir eve taşınacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun saçını kestirmek gördüyseniz:

  • Gözünüz kulağınız açık olsun.

Kahve falında çocuğun saçını kestirmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunun saçını kestirmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, gururlandıracak işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun saç kestirmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, yalan söylemeye delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu kestiğini görmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçını küt kestirmek doğru yatırımlar yapacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında çok az saç kestirmek çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşına saç kestirmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğin saçını kestirmek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir