AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saçınızı kestiğini görmek

Kahve falında birinin saçınızı kestiğini görmek

Kahve falında birinin saçınızı kestiğini görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, birçok dertle muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin saçınızı kestiğini gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir kişiyle yapılan iş birlikleri, ortaklıklar ya da kurulan ilişkiler fayda getireceği gibi, mücadele içeriyor da olabilir.

Kahve falında bir yakınının saçını kestirdiğini görmek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına delalet eder.

Kahve falında saçını birinin kestiğini görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saç kestirip sarıya boyatmak sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşın saçını kestirdiğini görmek yaşanan sorunların sona ereceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına yorulur.

Kahve falında kendi saçlarını kestiğini görmek mal ve mülk sahibi olmaya, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında saç uçlarını kestirmek günahkar olacağı işlere gireceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçını kestirmiş olduğunu görmek kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına işaret eder.

Kahve falında saçını makasla kestirmek elin bollaşacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir