AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınının saçını kestirdiğini görmek

Kahve falında bir yakınının saçını kestirdiğini görmek

Kahve falında bir yakınının saçını kestirdiğini görmek maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına alamet eder.

Kahve falında bir yakınının saçını kestirdiğini gördüyseniz:

  • Dışarıdan bakıldığında güzel bir resim veren fikir, plan ya da projeler asında içten içe içinizi kemiriyor olabilir.

Kahve falında bir yakınının saçını kestirdiğini görmek neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına delalettir.

Kahve falında yakınının saçını kestiğini görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine yorulur.

Kahve falında kızının saçını kestirmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin saç kestirdiğini görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının saçını kestirmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarımı kestirdiğimi görmek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında kısa saç kestirmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına alamet eder.

Kahve falında saçın önünü kestirmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir