AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu kestiğini görmek

Kahve falında çocuğunu kestiğini görmek

Kahve falında çocuğunu kestiğini görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, keyifli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu kestiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya özel yaşamınızla ilgili planlar yaparken ufak şeylerin sizi sinirlendirmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında çocuğunun saçını kestirmek getirisinden daha fazla olacağına, kısmetin kapanacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğun saçını kestirmek evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunu kestiğini görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun saç kestirmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, sebep olacağına işarettir.

Kahve falında başkasının saç kestirdiğini görmek para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında saçını kestirmek istemek moralinin, keyfinin kaçacağına, çok hayırlı şeylere alamet eder.

Kahve falında perçem kestirmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babasının saçını kestiğini görmek berekete ve zenginliğe kavuşacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir