AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun saçını kestirmek

Kahve falında çocuğun saçını kestirmek

Kahve falında çocuğun saçını kestirmek kişinin elindekilerinden de olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğun saçını kestirmek gördüyseniz:

  • Bilerek veya bilmeyerek bazı gerçekleri çarpıtan kişiler sizi yanıltabilirler.

Kahve falında çocuğunun saç kestirmek kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun saçını kestirmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun saçını kestirmek bir süre sıkıntı çekeceğine, kötü günleri geride bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu kestiğini görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına işaret eder.

Kahve falında kısa saç kestirmek çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında saçını kısa kestirdiğini görmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine delalet eder.

Kahve falında saç kestirmek ve ağlamak hayata küsecek duruma geleceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına tabir olunur.

Kahve falında saç kestirip ağlamak iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir