AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun olmadığını görmek

Kahve falında çocuğunun olmadığını görmek

Kahve falında çocuğunun olmadığını görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, güzel günlerin yaşanacağına, mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun olmadığını gördüyseniz:

  • Belli ödemeler veya tahsilatlar da gerçekleştirilebilir.

Kahve falında evli olmadığı halde çocuğu olmak işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğun olmadığını görmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun olmadığını görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğu olmadığını görmek rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünün olmadığını görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında istediğin bir şeyin olmadığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına delalettir.

Kahve falında birinin bacağının olmadığını görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin çatısının olmadığını görmek yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir