AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun olmadığını görmek

Kahve falında çocuğun olmadığını görmek

Kahve falında çocuğun olmadığını görmek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğun olmadığını gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişilere dikkat edin.

Kahve falında çocuğunun olmadığını görmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğu olmadığını görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine delalettir.

Kahve falında çocuğun olmadığını görmek çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evli olmadığı halde çocuğu olmak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında parmağının olmadığını görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, yaşadığı stresin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin bacaklarının olmadığını görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdiven olmadığını görmek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının dişinin olmadığını görmek gönlündeki gibi sevileceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir