AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki içmeye gitmek

Kahve falında içki içmeye gitmek

Kahve falında içki içmeye gitmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Kahve falında içki içmeye gitmek gördüyseniz:

  • Ani kararlar almayın.

Kahve falında içki içmeye gitmek aradaki buzların eritileceğine, işlerin bir anda azalacağına işarettir.

Kahve falında yakın birinin içki içtiğini görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine inanılır.

Kahve falında babasını içki içerken görmek büyük kayıplara uğrayacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Kahve falında içki içip namaz kılmak dertlerin artacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun içki içtiğini görmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin birinin içki içtiğini görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişinin içki içtiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine işarettir.

Kahve falında annesinin içki içtiğini görmek çok rahat bir hayata adım atacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir