AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki içip tövbe etmek

Kahve falında içki içip tövbe etmek

Kahve falında içki içip tövbe etmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında içki içip tövbe etmek gördüyseniz:

  • Modası geçmiş yöntemleri gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında içki içip tövbe etmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine delalettir.

Kahve falında içkiye tövbe etmek mal ve rızkın çoğalmasına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına inanılır.

Kahve falında tövbe istiğfar etmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında tövbesini bozmak yeni bir sosyal çevreye gireceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine rivayet eder.

Kahve falında kabede tövbe etmek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında tövbe aldığını görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tövbe etmek onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tövbe suresi okumak düşmanlarına da dost olacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir