AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki içip tükürmek

Kahve falında içki içip tükürmek

Kahve falında içki içip tükürmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında içki içip tükürmek gördüyseniz:

  • Düşüncesiz hareketleriniz sizi sıkıntıya sokabilir.

Kahve falında içki içip tükürmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, dertlerin aşılacağına delalettir.

Kahve falında içki tükürmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, şansının da açık olacağına delalet eder.

Kahve falında içkiyi tükürmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bira içip tükürmek alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şarap içip tükürmek içinin kıpır kıpır olacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içkiyi içmemek sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin içki içtiğini görmek aksiliklerin başgöstereceğine, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine işarettir.

Kahve falında evinde içki içildiğini görmek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir