AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun havuzda yüzdüğünü görmek

Kahve falında çocuğunun havuzda yüzdüğünü görmek

Kahve falında çocuğunun havuzda yüzdüğünü görmek elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, karşılığını bulacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, kariyer planının altüst olacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun havuzda yüzdüğünü gördüyseniz:

  • İkili ilşkilerine dikkat etmelisin.

Kahve falında çocuğunun havuzda yüzdüğünü görmek elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına alamet eder.

Kahve falında yosunlu havuzda yüzmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına delalettir.

Kahve falında su dolu havuzda yüzmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, her zaman çok başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında havuza atlayıp yüzmek borçlarının kapacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına yorulur.

Kahve falında havuzda balıklarla yüzmek maddi yükümlülüklerinin artacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına delalettir.

Kahve falında tertemiz havuzda yüzmek musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında karanlık havuzda yüzmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük bir havuzda yüzmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, ağız tadının da kaçacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir