AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük bir havuzda yüzmek

Kahve falında küçük bir havuzda yüzmek

Kahve falında küçük bir havuzda yüzmek ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kişinin afiyette kalacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, önemli atılımlar yapacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük bir havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmak istiyorsanız, gerçekten önemli nedenleriniz olup olmadığı üzerine kafa yormanızda fayda var.

Kahve falında küçük bir havuzda yüzmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük havuzda yüzmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına delalettir.

Kahve falında biriyle havuzda yüzmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında havuza yüzmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında kıyafetle havuzda yüzmek moral ve sermaye kaybedeceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında havuzda yüzmek dalmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına işaret eder.

Kahve falında yılanlı havuzda yüzmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su dolu havuzda yüzmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir