AnaSayfa / Genel / Kahve falında yosunlu havuzda yüzmek

Kahve falında yosunlu havuzda yüzmek

Kahve falında yosunlu havuzda yüzmek atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yosunlu havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun etmenizi sağlayacak plan değişiklikleri yapmanız gerekebilir.

Kahve falında yosunlu havuzda yüzmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına işarettir.

Kahve falında havuzda yosun görmek hasta ve üzgün olacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına işarettir.

Kahve falında yosunlu havuz görmek daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yosunlu suda yüzmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında denizden yosun çıkarmak iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yosuna basmak yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına inanılır.

Kahve falında deniz yosun görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine işarettir.

Kahve falında yosunlu su içmek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, kötü noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir