AnaSayfa / Genel / Kahve falında tertemiz havuzda yüzmek

Kahve falında tertemiz havuzda yüzmek

Kahve falında tertemiz havuzda yüzmek ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tertemiz havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda geri adım atabilme fırsatı söz konusu olabilir.

Kahve falında tertemiz havuzda yüzmek iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına rivayet eder.

Kahve falında tertemiz havuz görmek iş konusunda kısmetin açılacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tertemiz bir denizde yüzmek helal rızka sahip olunacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tertemiz denizde yüzmek canını sıkılacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tertemiz suda yüzmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında tertemiz su görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tertemiz ırmak görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine yorulur.

Kahve falında tertemiz bir deniz görmek çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir