AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuza atlayıp yüzmek

Kahve falında havuza atlayıp yüzmek

Kahve falında havuza atlayıp yüzmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kazancın düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine delalet eder.

Kahve falında havuza atlayıp yüzmek gördüyseniz:

  • Romantizme zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında havuza atlayıp yüzmek kişinin kazancının artacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde havuzda yüzmek kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, büyük bir üne sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında temiz bir havuzda yüzmek evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli havuzda yüzdüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine işaret eder.

Kahve falında temiz havuzda yüzmek çok sevineceği olaylar yaşayacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına inanılır.

Kahve falında derin havuzda yüzdüğünü görmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında havuzda hızlı yüzmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında ılık havuzda yüzmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir