AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dolu havuzda yüzmek

Kahve falında su dolu havuzda yüzmek

Kahve falında su dolu havuzda yüzmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su dolu havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız kimselere karşı dikkatli olmalısınız.

Kahve falında su dolu havuzda yüzmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, galibiyetlerinin artacağına yorulur.

Kahve falında balık dolu havuzda yüzmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında evin içinde su dolu havuz görmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına inanılır.

Kahve falında su dolu havuza girmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil su dolu havuz görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, üzüntülerin günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında su dolu havuza düşmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında içi su dolu havuz görmek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına tabir olunur.

Kahve falında su dolu havuz görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir