AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda balıklarla yüzmek

Kahve falında havuzda balıklarla yüzmek

Kahve falında havuzda balıklarla yüzmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, işlerinin ağırlaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havuzda balıklarla yüzmek gördüyseniz:

  • Kendinizi siz olmadan çözülmesi zor bir durumun içerisinde bulabilirsiniz.

Kahve falında havuzda yunus balığıyla yüzmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, başarısının azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balıklarla havuzda yüzmek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında balık dolu havuzda yüzmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına işarettir.

Kahve falında havuzda balıklarla yüzmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havuzda balıkla yüzmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi havuzda yüzmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına işarettir.

Kahve falında çok büyük havuzda yüzmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpüklü havuzda yüzmek sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir