AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun elini kesmek

Kahve falında çocuğunun elini kesmek

Kahve falında çocuğunun elini kesmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun elini kesmek gördüyseniz:

  • Parasal sıkıntılarınızı çok fazla büyütmeyin.

Kahve falında çocuğunun elini kesmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğu kesmek maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun saçını kesmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğunun boğazını kesmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunu saçını kesmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun tırnağını kesmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunun kolunu kesmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında çocuğun parmağını kesmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir