AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu saçını kesmek

Kahve falında çocuğunu saçını kesmek

Kahve falında çocuğunu saçını kesmek dertlerin bir anda sona ereceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, rakipleri mağlup edeceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu saçını kesmek gördüyseniz:

  • Sevgiliniz ya da eşinizle, bazı arkadaşlarınız yüzünden bozuşabilir veya kavga edebilirsiniz.

Kahve falında çocuğun saçını kesmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun saçını kesmek onların başarıları ile gururlanacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunu saçını kesmek sağlık sorunlarından kurtulmaya, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi çocuğunun saçını kesmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunun saçını kesmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğun saçını kesmek ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğunun saçını kesmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine işarettir.

Kahve falında kendi çocuğunu kesmek hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir