AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğu kesmek

Kahve falında erkek çocuğu kesmek

Kahve falında erkek çocuğu kesmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, ön plana çıkacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu kesmek gördüyseniz:

  • Bir kimse hakkında olumlu ya da olumsuz hemen karara varmamalısınız.

Kahve falında erkek çocuğun saçını kesmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında erkek çocuğunu kesmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğu kesmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında erkek çocuğunun saçını kesmek hayaline kavuşacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun ayağını kesmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun parmaklarını kesmek arabuluculuk yapılacağına, iş sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğun parmağını kesmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun parmağını kesmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, bazı operasyonlar geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir